Diensten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Niets is onmogelijk!
Voor de duidelijkheid zijn onze diensten opgedeeld in drie belangrijke pijlers.

Reclame

Wilt u extra aandacht vestigen op uw bedrijf door middel van reclame, maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken of welke keuzes u hierin het beste kunt maken? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. ViviX Design helpt u de juiste keuzes te maken wat betreft alle mogelijke reclame-uitingen.

Niets is voor ons te gek: vlaggen, pand- of autobedrukking, reclameborden, beursaankleding, wij maken het voor u. Maar ook voor de meer ‘standaard’ vormen van reclame staan wij uiteraard voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan advertenties, posters, folders, brochures, kranten, periodieken, stickers en flyers. Wij kunnen alle mogelijke reclame-uitingen voor uw bedrijf ontwerpen. Wilt u een (grootschalige) reclamecampagne opzetten? Vivix Design ontwerpt niet alleen voor u, maar biedt ook persoonlijke begeleiding bij het opzetten en realiseren van uw reclamecampagne.

Een goed geplande campagne kan veel geld besparen en meer aandacht trekken dan losse advertentieplaatsingen. Wij geven u advies over het plaatsen van advertenties en alle mogelijkheden hierbij. Is lokaal adverteren bijvoorbeeld geschikt voor uw bedrijf? Of kunt u beter regionaal of zelfs landelijk adverteren? Wij zorgen voor een advies dat past bij uw onderneming en uw budget. Met ons bent u altijd verzekerd van een goed eindresultaat.