Diensten

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Niets is onmogelijk!
Voor de duidelijkheid zijn onze diensten opgedeeld in drie belangrijke pijlers.

Webdesign

Vrijwel elk bedrijf communiceert tegenwoordig via het internet. Met behulp van een website kunt u diensten en producten (internationaal) promoten om bijvoorbeeld uw klantenkring uit te breiden. Uw bedrijf wordt beter gevonden door (potentiële) klanten, een zeer essentiële factor.

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is onmisbaar voor iedere organisatie. Vivix Design is gespecialiseerd in webdesign. Dit houdt in dat wij, volledig naar uw smaak en wensen, een professionele website voor u kunnen ontwikkelen. Uiteraard ontwerpen wij de website volledig volgens uw eigen huisstijl. Het resultaat: een website waar goed over nagedacht is, qua ontwerp en qua techniek. Vivix Design kan tevens een Content Management System op maat maken voor uw website. Op deze manier kunt u zelf de website, of onderdelen ervan, onderhouden en bijwerken wanneer u wilt. Doet u dit liever niet zelf? Wij staan altijd klaar om uw website te updaten.

Ook voor teksten op de website kunt u bij ons terecht. Onze tekstschrijver is u graag van dienst om passende teksten voor uw website te ontwikkelen, in de stijl waar u voor kiest. Ook als u al over een eigen website beschikt, maar niet tevreden bent over uw teksten, staan wij voor u klaar.