Stages & Afstuderen bij Vivix Design

Vivix Design is een erkend leerbedrijf voor interactieve en grafische vormgeving. Onderstaand zie je de beschikbare stageplaatsen en beschikbare afstudeerstages voor MBO en HBO studenten.

Stages

Beschikbare MBO stages
• Op dit moment is er geen stageplaats beschikbaar voor MBO studenten

Beschikbare HBO afstudeerstages
• Onderzoek naar groeimogelijkheden voor specifieke klanten in de markt (scriptie)
De eenmanszaak Vivix Design groeit. De klantenkring bestaat uit eenmalige klanten met kleine nabestellingen voor huisstijlen en/of websites, maar ook uit meer stabiele klanten. De laatste groep klanten bestelt reclame-uitingen, zoals campagnes, posters, (winkel)aankleding, etc. De scriptie richt zich op deze laatste groep.

Er is in de afgelopen jaren een boost gemaakt met de afzet van reclame-uitingen aan Albert Heijn winkels. Dit betreft hoofdzakelijk lokale marketing. Er moet op een of andere manier een verschuiving komen naar continuïteit. Daar ligt de kans voor jou om te onderzoeken hoe het bedrijf zich hierin kan ontwikkelen en kansen kan ontdekken. Je hebt onder andere contact met supermarktmanagers (klanten), leveranciers en natuurlijk met Vivix Design zelf. Je scriptie schrijf je niet op locatie, maar je wordt wel begeleid tijdens het proces. Op afroep doe je bezoeken aan voorgenoemde betrokken partijen.

• Onderzoek naar uitbreidingsmogelijkheden
De eenmanszaak Vivix Design groeit. Er is op termijn behoefte aan vestiging op een andere locatie. Jij onderzoekt de mogelijkheden in de regio en houdt rekening met factoren als omzetgroei, aanzien en klantenbinding. Je hebt onder andere contact met projectaanbieders, leveranciers en natuurlijk met Vivix Design zelf.

Indien je interesse hebt, stuur dan een mail met je CV, eventueel portfolio en motivatie naar info@vivixdesign.nl